GYIK

A legfontosabb kérdésekre megvannak a válaszaink

Sok kérdés merülhet fel egy ingatlanprojekt kapcsán. A legfontosabbakat összeszedtük itt.

Tájékozódjon a Gyakran Ismételt Kérdések alapján, valószínűleg itt választ talál a kérdésére. Azonban, ha itt nem talál megoldást ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, készséggel segítünk mindenben.

Falusi CSOK (már meglévő szerződés esetén)

A bővítésen kívül, bármilyen típusú munkát megtudunk csinálni, de javasolni szoktuk, hogy jelentősebb összegű munkák elvégzését,( mint például a gépészet, nyílászárók cseréje, hőszigetelés, stb) ,mert a kis anyagi ráfordítást igénylő munkafolyamatokat könnyebb később a családnak kigazdálkodnia, mint egy akár több millió forintos fűtéskorszerűsítést.

Minden esetben kötünk a felmérés előtt egy “felmérési szerződést”. Abban az esetben ha a felmérés követően elkezdjük a munkát belátható időn belül, semmilyen költséggel nem jár a család részére. Ha az adott munka a cégen kívül eső dolgok miatt meghiúsul, a felmérési szerződésben leírtakat a cég érvényesítheti.

Szerződéskötést követően, harminc napon belül elkezdjük a költségvetésben szereplő munkálatok kivitelezését. Elkezdéstől számítva 7-30 napon belül készre csináljuk a kivitelezést, munkafolyamatoktól függően.

A Falusi CSOK kivitelezői előfinanszírozás annyit jelent, hogy a felmérés, és szerződés kötést követően a megbeszélt munkafolyamatokhoz cégünk megvásárolja a szükséges anyagokat, gépeket, és egy kivitelező csapat neki lát a munkának. Cégünknek a támogatás összegét közvetlenül utalja a bank a munka befejeztével. Önnek csak az értékbecslői, és felmerülő banki díjakat kell megfizetnie.

Szerződés kötéshez szükséges minden esetben időben megküldeni felénk a szükséges dokumentumokat, és kizáró tényező ha behajtás van érvényben az ingatlanon, vagy a szerződő felek közül bárkinél. Ha az Ön elképzelése a felújítással kapcsolatban részünkről anyagilag megvalósítható, úgy nincsen egyéb kizáró tényező.

Ha történt már a bank részéről folyósítás, úgy sajnos már nem áll módunkban szerződni a hátralévő munkafolyamatokra, tehát ez kizáró okot jelent.

*Minden esetben van egy előszűrő rendszerünk, és minden jogot fenntartunk arra, hogy az adott munkát vállaljuk-e , vagy sem. Aki az előszűrésen megfelelt, ott időpontot egyeztetünk a felmérésre.*

Továbbra is vannak kérdései?

Itt vagyunk, hogy segítsünk. Számunkra nincs olyan, hogy rossz kérdés, bármi is legyen az, mi örömmel válaszolunk..

Ismerje meg a Falusi CSOK komplex szolgáltatásunkat!

– díjmentes teljeskörű ügyintézés – előfinanszírozással.